Vitam
Met jouw kookskills draag je bij aan een betere wereld!
Bijdragen aan een gezondere én duurzamere wereld? Dat kan bij Vitam in de rol van circulaire keukenheld!
In deze veelzijdige functie combineer je jouw passie voor gezonde voeding en duurzaamheid. Jij bent degene die dagelijks heerlijke, gezonde en verrassende gerechten creëert, met een focus op vegetarisch en plantaardig. Je minimaliseert voedselverspilling door creatief te koken met restproducten en kiest altijd voor duurzame oplossingen. Zo maak jij het verschil, niet alleen voor onze gasten maar ook voor de planeet!
Koken met impact: in deze rol draait alles om het maken van bewuste keuzes. Gezonde en duurzame voeding staan centraal, net als innovatie in de keuken. Jij bedenkt gerechten die er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook verantwoord en smaakvol zijn. Van kleurrijke maaltijdsalades en originele borrelhapjes tot verantwoorde broodjes en banquetingcreaties – jij weet de gasten iedere dag te verrassen en te inspireren.
Andere belangrijke taken en verantwoordelijkheden zijn:
- Het bedenken en bereiden van gerechten met een minimale ecologische voetafdruk. Denk aan koken van schil tot pit en creatieve restverwerking.
- Het enthousiasmeren en inspireren van je collega’s met jouw kennis over gezond en duurzaam koken.
- Actief bijdragen aan een assortiment dat niet alleen gezond en duurzaam is, maar ook commercieel aantrekkelijk.
Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag als kok op een belastingdienstlocatie in Utrecht. Deze locatie, waar ontmoeten en verbinding centraal staan, ontvangt dagelijks zo’n 300 lunchgasten. Je werkt in een gezellig en hecht team van elf collega’s, waaronder een restaurantmanager, een assistent-restaurantmanager, zes restaurantmedewerkers, en medewerkers in de spoelkeuken.
De locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, en je kunt er niet gratis parkeren. Daarnaast zorgen we bij Vitam voor een goede werk-privébalans: je werkt 35 uur per week, verdeeld over vijf dagen (maandag t/m vrijdag), met werktijden tussen 07:00 en 18:00 uur. Zo houd je voldoende tijd over om van je vrije tijd te genieten!
Hiermee maak jij het verschil!
- Je bent in het bezit van een leermeesterdiploma.
- Je hebt al flink wat ervaring als kok op het gebied van duurzaamheid, vegetarisch en plantaardige voeding.
- Je bent creatief en altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van eten en drinken.
- Je beschikt over uitstekende kookvaardigheden en krijgt energie van het uitproberen van nieuwe gerechten.
- Je bent flexibel in je werktijden.
- Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
Zo proef je het verschil bij Vitam
- Salaris: Tussen €2.419 en €2.929 bruto per maand op basis van 38 uur, conform Hospitality CAO.
- Vakantiedagen en pensioen: 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een goede pensioenregeling.
- Extraatjes: Een aanbrengbonus van €750, en een budgetcoach voor advies.
- Opleiding en ontwikkeling: Mogelijkheid om een managementtraining onder werktijd te volgen, toegang tot een online leerplatform, trainingen, leertrajecten, en een uitgebreid vitaliteitsprogramma.
- Reiskostenvergoeding: €0,23 netto per km (woon-werkverkeer) tot maximaal 40 km enkele reis. Bij een afstand van meer dan 11 km, vergoeden we ook de eerste 10 km tegen €0,19 netto per km. Woon je binnen 10 km, dan kun je gebruik maken van ons fietsplan.
- Zorgverzekering: Collectieve ziektekostenverzekering en een tegemoetkoming van €20 bruto per maand op je zorgverzekering, indien verzekerd bij VGZ.
- Werksfeer: Een fijne werksfeer waar hard werken en plezier hand in hand gaan, met regelmatige teamuitjes en aandacht voor de mens.