Koken op een circulaire manier!

Als Sous Chef bij HGC ondersteun je onze Circulaire Chef en ben je mede verantwoordelijk voor het voorbereiden, bereiden en presenteren van gerechten op hoog niveau. Je speelt een belangrijke rol in het inspireren en motiveren van het keukenteam, waarbij je bijdraagt aan de realisatie van onze duurzame en culinaire ambities. Je krijgt de kans om je te verdiepen in circulaire kooktechnieken zoals fermenteren en van kop tot staart koken, en helpt mee om deze kennis binnen het team te verspreiden. We zien jou graag 38 uur per week, verdeeld over vijf dagen (maandag tot en met vrijdag). De werktijden liggen tussen 08.00 en 18.00 uur. In geval van evenementen kan ook een beroep op je worden gedaan om in de avond of in het weekend te werken. Het is aan te raden om met het openbaar vervoer te reizen, want gratis parkeren is niet mogelijk.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Jij assisteert bij het plannen en organiseren van de keukenoperaties en geeft leiding aan het team bij afwezigheid van de Circulaire Chef.
  • Jij werkt samen met de Circulaire Chef en andere collega's om gerechten te ontwikkelen die passen bij onze duurzame filosofie, en verrast dagelijks de gasten met vernieuwende culinaire creaties.
  • Jij beheert de dagelijkse bestellingen en koopt duurzaam in, waaronder lokaal, biologisch en producten met een lage CO2-uitstoot.
  • Jij bewaakt samen met de Circulaire Chef de kwaliteit en presentatie van de gerechten met oog voor detail.
  • Jij vindt het leuk om collega’s te enthousiasmeren, inspireren en motiveren met jouw circulaire kookskills. Je bedenkt bijpassende recepturen en begeleidt en coacht jouw collega’s hier in.

Over HGC

Het Herman Gortercomplex (HGC) is een innovatief en duurzaam ontmoetingscentrum waar we streven naar een gezondere leefwereld. Onder leiding van onze Circulaire Chef, werken we dagelijks aan culinaire creaties met een minimale ecologische voetafdruk. Ons restaurant biedt een unieke ervaring, waarin we onze gasten inspireren met vegetarische en plantaardige gerechten, gemaakt van verse, lokale en biologische ingrediënten. 

Zo proef je het verschil bij Vitam!

  • Salaris: Tussen €2.732 en €3.465 bruto per maand op basis van 38 uur, conform Hospitality CAO.
  • Vakantiedagen en pensioen: 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een goede pensioenregeling.
  • Extraatjes: Een vakantiehuisje beschikbaar voor een weekend of midweek, een aanbrengbonus van €750, en een budgetcoach voor advies.
  • Opleiding en ontwikkeling: Mogelijkheid om een managementtraining onder werktijd te volgen, toegang tot een online leerplatform, trainingen, leertrajecten, en een uitgebreid vitaliteitsprogramma.
  • Reiskostenvergoeding: €0,23 netto per km (woon-werkverkeer) tot maximaal 40 km enkele reis. Bij een afstand van meer dan 11 km, vergoeden we ook de eerste 10 km tegen €0,19 netto per km. Woon je binnen 10 km, dan kun je gebruik maken van ons fietsplan.
  • Zorgverzekering: Collectieve ziektekostenverzekering en een tegemoetkoming van €20 bruto per maand op je zorgverzekering, indien verzekerd bij VGZ.
  • Werksfeer: Een fijne werksfeer waar hard werken en plezier hand in hand gaan, met regelmatige teamuitjes en aandacht voor de mens.

Bereken
jouw
Reiskosten

Voor de berekening gaan we ervan uit dat je met de auto komt. Ben je van plan om met het ov te reizen? Laat het ons dan weten.

Hiermee maak jij het verschil!

  • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur met ervaring in duurzame en circulaire keukens.
  • Uitstekende kookvaardigheden en kennis van circulaire kooktechnieken.
  • Creativiteit en passie voor duurzame, plantaardige gerechten.
  • Sterke communicatieve vaardigheden en leiderschapskwaliteiten.
  • Flexibiliteit, stressbestendigheid en een hands-on mentaliteit.
  • Je beheerst de Nederlandse taal.

Is it a
match?

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 12

Onze cultuur moet bij je passen. Het is iets wat je moet ervaren en wat wordt uitgedragen door de gehele organisatie. Ondernemerschap, persoonlijke aandacht en het ontwikkelen van je talenten staat bij ons voorop! Benieuwd of wij bij elkaar passen? Swipe door de volgende stellingen en ontdek of we een match zijn.

Interesse?
solliciteer direct

Sous Chef | Herman Gortercomplex Utrecht

  • Fulltime
  • Parttime
  • Utrecht

Vitam

Koken op een circulaire manier!

Als Sous Chef bij HGC ondersteun je onze Circulaire Chef en ben je mede verantwoordelijk voor het voorbereiden, bereiden en presenteren van gerechten op hoog niveau. Je speelt een belangrijke rol in het inspireren en motiveren van het keukenteam, waarbij je bijdraagt aan de realisatie van onze duurzame en culinaire ambities. Je krijgt de kans om je te verdiepen in circulaire kooktechnieken zoals fermenteren en van kop tot staart koken, en helpt mee om deze kennis binnen het team te verspreiden. We zien jou graag 38 uur per week, verdeeld over vijf dagen (maandag tot en met vrijdag). De werktijden liggen tussen 08.00 en 18.00 uur. In geval van evenementen kan ook een beroep op je worden gedaan om in de avond of in het weekend te werken. Het is aan te raden om met het openbaar vervoer te reizen, want gratis parkeren is niet mogelijk.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Jij assisteert bij het plannen en organiseren van de keukenoperaties en geeft leiding aan het team bij afwezigheid van de Circulaire Chef.
  • Jij werkt samen met de Circulaire Chef en andere collega's om gerechten te ontwikkelen die passen bij onze duurzame filosofie, en verrast dagelijks de gasten met vernieuwende culinaire creaties.
  • Jij beheert de dagelijkse bestellingen en koopt duurzaam in, waaronder lokaal, biologisch en producten met een lage CO2-uitstoot.
  • Jij bewaakt samen met de Circulaire Chef de kwaliteit en presentatie van de gerechten met oog voor detail.
  • Jij vindt het leuk om collega’s te enthousiasmeren, inspireren en motiveren met jouw circulaire kookskills. Je bedenkt bijpassende recepturen en begeleidt en coacht jouw collega’s hier in.

Over HGC

Het Herman Gortercomplex (HGC) is een innovatief en duurzaam ontmoetingscentrum waar we streven naar een gezondere leefwereld. Onder leiding van onze Circulaire Chef, werken we dagelijks aan culinaire creaties met een minimale ecologische voetafdruk. Ons restaurant biedt een unieke ervaring, waarin we onze gasten inspireren met vegetarische en plantaardige gerechten, gemaakt van verse, lokale en biologische ingrediënten. 

Hiermee maak jij het verschil!

  • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur met ervaring in duurzame en circulaire keukens.
  • Uitstekende kookvaardigheden en kennis van circulaire kooktechnieken.
  • Creativiteit en passie voor duurzame, plantaardige gerechten.
  • Sterke communicatieve vaardigheden en leiderschapskwaliteiten.
  • Flexibiliteit, stressbestendigheid en een hands-on mentaliteit.
  • Je beheerst de Nederlandse taal.

Zo proef je het verschil bij Vitam!

  • Salaris: Tussen €2.732 en €3.465 bruto per maand op basis van 38 uur, conform Hospitality CAO.
  • Vakantiedagen en pensioen: 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een goede pensioenregeling.
  • Extraatjes: Een vakantiehuisje beschikbaar voor een weekend of midweek, een aanbrengbonus van €750, en een budgetcoach voor advies.
  • Opleiding en ontwikkeling: Mogelijkheid om een managementtraining onder werktijd te volgen, toegang tot een online leerplatform, trainingen, leertrajecten, en een uitgebreid vitaliteitsprogramma.
  • Reiskostenvergoeding: €0,23 netto per km (woon-werkverkeer) tot maximaal 40 km enkele reis. Bij een afstand van meer dan 11 km, vergoeden we ook de eerste 10 km tegen €0,19 netto per km. Woon je binnen 10 km, dan kun je gebruik maken van ons fietsplan.
  • Zorgverzekering: Collectieve ziektekostenverzekering en een tegemoetkoming van €20 bruto per maand op je zorgverzekering, indien verzekerd bij VGZ.
  • Werksfeer: Een fijne werksfeer waar hard werken en plezier hand in hand gaan, met regelmatige teamuitjes en aandacht voor de mens.
test
Upload uw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte: 25 MB.

let's meet
Jelle

Nieuwsgierig of deze baan iets voor jou kan zijn?

Ik nodig je graag uit voor een lekkere, gezonde lunch of goede kop koffie in één van onze restaurants!