Werken in een unieke werkomgeving

Voor onze locatie I-Dock in Amsterdam zoeken wij een enthousiaste zelfstandig werkend kok. Je werkplek wordt een trendy restaurant in de gezellige haven van IJdok, op vijf minuten lopen van het centrum van Amsterdam en Amsterdam Centraal. I-Dock is een hotel waar gezorgd wordt voor ontbijt, lunch, diner en banqueting activiteiten zoals borrels en vergaderingen. Samen met het keukenteam dat bestaat uit 1 chef kok, 2 ontbijtkoks, 1 sous chef en 2 andere zelfstandig werkend koks ben je hiervoor verantwoordelijk. We zien je graag 38 uur in de week (32 uur is mogelijk). De werktijden liggen meestal tussen 12:00 en 23:00 uur en we vragen je om beschikbaar te zijn van maandag tot en met zondag.
Wat ga je doen als zelfstandig werkend kok bij I-Dock?
In deze functie kun je creatief zijn, want je bedenkt wat je de gasten kunt serveren en verzorgt hiervoor samen met het keukenteam de inkoop. Samen met het team zorg je ervoor dat de gasten elke dag een uitgebreide en lekkere lunch en diner geserveerd krijgen. Samen hebben jullie één doel: ervoor zorgen dat de gasten met een goed gevulde maag en een grote glimlach de deur uitgaan!

This is how you taste the difference at Vitam

Je krijgt een salaris conform de Horeca cao (€2.493 - €3.100 bruto per maand), met een collectieve zorgverzekering bij VGZ en een goede pensioenregeling.

 

  • Jouw ontwikkeling en vitaliteit vinden we belangrijk. Daarom hebben we een online leerplatform vol inspirerende, interactieve trainingen en leertrajecten en een uitgebreid vitaliteitsprogramma. Zodat je gasten én jezelf blijft verbazen.
  • Wij stimuleren ondernemerschap! Je krijgt alle ruimte voor jouw ideeën en creativiteit. Dit houdt je werk leuk en afwisselend.
  • Kenmerkend is de prettige werksfeer. We werken niet alleen hard, maar hebben ook veel aandacht voor mensen en elkaar. Dat betekent dat er gezellige feestjes en uitjes zijn, maar ook dat we hulp bieden en meedenken in bepaalde situaties.
  • Je krijgt een reiskostenvergoeding van €0,23 netto per km, tot een maximum van 40 km enkele reis. En woon je verder dan 11 km van je werk, dan vergoedt Vitam ook de eerste 10 km met €0,19.

Bereken
jouw
Reiskosten

Voor de berekening gaan we ervan uit dat je met de auto komt. Ben je van plan om met het ov te reizen? Laat het ons dan weten.

Zo maak jij het verschil!

  • Je hebt een afgeronde koksopleiding;
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent gastgericht, creatief en hebt een passie voor koken;
  • Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van food!

Is it a
match?

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 12

Onze cultuur moet bij je passen. Het is iets wat je moet ervaren en wat wordt uitgedragen door de gehele organisatie. Ondernemerschap, persoonlijke aandacht en het ontwikkelen van je talenten staat bij ons voorop! Benieuwd of wij bij elkaar passen? Swipe door de volgende stellingen en ontdek of we een match zijn.

Interesse?
solliciteer direct

Zelfstandig werkend kok | I-Dock

  • Fulltime
  • Parttime
  • Amsterdam

Vitam

Werken in een unieke werkomgeving

Voor onze locatie I-Dock in Amsterdam zoeken wij een enthousiaste zelfstandig werkend kok. Je werkplek wordt een trendy restaurant in de gezellige haven van IJdok, op vijf minuten lopen van het centrum van Amsterdam en Amsterdam Centraal. I-Dock is een hotel waar gezorgd wordt voor ontbijt, lunch, diner en banqueting activiteiten zoals borrels en vergaderingen. Samen met het keukenteam dat bestaat uit 1 chef kok, 2 ontbijtkoks, 1 sous chef en 2 andere zelfstandig werkend koks ben je hiervoor verantwoordelijk. We zien je graag 38 uur in de week (32 uur is mogelijk). De werktijden liggen meestal tussen 12:00 en 23:00 uur en we vragen je om beschikbaar te zijn van maandag tot en met zondag.
Wat ga je doen als zelfstandig werkend kok bij I-Dock?
In deze functie kun je creatief zijn, want je bedenkt wat je de gasten kunt serveren en verzorgt hiervoor samen met het keukenteam de inkoop. Samen met het team zorg je ervoor dat de gasten elke dag een uitgebreide en lekkere lunch en diner geserveerd krijgen. Samen hebben jullie één doel: ervoor zorgen dat de gasten met een goed gevulde maag en een grote glimlach de deur uitgaan!

Zo maak jij het verschil!

  • Je hebt een afgeronde koksopleiding;
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent gastgericht, creatief en hebt een passie voor koken;
  • Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van food!

This is how you taste the difference at Vitam

Je krijgt een salaris conform de Horeca cao (€2.493 – €3.100 bruto per maand), met een collectieve zorgverzekering bij VGZ en een goede pensioenregeling.

 

  • Jouw ontwikkeling en vitaliteit vinden we belangrijk. Daarom hebben we een online leerplatform vol inspirerende, interactieve trainingen en leertrajecten en een uitgebreid vitaliteitsprogramma. Zodat je gasten én jezelf blijft verbazen.
  • Wij stimuleren ondernemerschap! Je krijgt alle ruimte voor jouw ideeën en creativiteit. Dit houdt je werk leuk en afwisselend.
  • Kenmerkend is de prettige werksfeer. We werken niet alleen hard, maar hebben ook veel aandacht voor mensen en elkaar. Dat betekent dat er gezellige feestjes en uitjes zijn, maar ook dat we hulp bieden en meedenken in bepaalde situaties.
  • Je krijgt een reiskostenvergoeding van €0,23 netto per km, tot een maximum van 40 km enkele reis. En woon je verder dan 11 km van je werk, dan vergoedt Vitam ook de eerste 10 km met €0,19.
test
Upload uw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte: 25 MB.

let's meet
Wouter

Nieuwsgierig of deze baan iets voor jou kan zijn?

Ik nodig je graag uit voor een lekkere, gezonde lunch of goede kop koffie in één van onze restaurants!