Bepaal zelf wat je kookt bij Vitam!

Voor onze locatie Spaces in Den Haag, beter bekend als de Rode Olifant, zoeken wij een enthousiaste zelfstandig werkend kok. In dit prachtige en authentieke gebouw verzorgd Vitam naast de uitgebreide koffiebar ook het lunchrestaurant. Je werkt in een gezellig team, dat bestaat uit twee andere collega's! We zien je graag 32 of 38 uur per week, van maandag tot en met vrijdag. Werktijden liggen tussen 07:30 uur en 15:30 uur. Je leest het goed, in het weekend en de avonden ben je vrij. Hoe lekker is dat!

Wat ga je doen als zelfstandig werkend kok bij Vitam?

Je bent verantwoordelijk voor alle voorkomende keuken werkzaamheden. Als zelfstandig werkend kok verzorg jij samen met de restaurant manager de wekelijkse menuplanning en ben je verantwoordelijk voor het bedenken van creatieve gerechten voor de lunch en banqueting. Verder ben je verantwoordelijk voor de inkoop. Dit doe je niet alleen voor het restaurant, maar ook voor banqueting activiteiten. Daarbij heb je veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng. Dus ook alle ruimte om nieuwe recepten uit te proberen. Zo kun je je steeds verder ontwikkelen, met als doel tevreden gasten.

Zo proef je het verschil bij Vitam

  • Salaris: Tussen €2.298 en €2.858 bruto per maand op basis van 38 uur, conform Hospitality CAO.
  • Vakantiedagen en pensioen: 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een goede pensioenregeling.
  • Extraatjes: Een vakantiehuisje beschikbaar voor een weekend of midweek, een aanbrengbonus van €750, en een budgetcoach voor advies.
  • Opleiding en ontwikkeling: Mogelijkheid om een kookworkshop of barista cursus onder werktijd te volgen, toegang tot een online leerplatform, trainingen, leertrajecten, en een uitgebreid vitaliteitsprogramma.
  • Reiskostenvergoeding: €0,23 netto per km (woon-werkverkeer) tot maximaal 40 km enkele reis. Bij een afstand van meer dan 11 km, vergoeden we ook de eerste 10 km tegen €0,19 netto per km. Woon je binnen 10 km, dan kun je gebruik maken van ons fietsplan.
  • Zorgverzekering: Collectieve ziektekostenverzekering en een tegemoetkoming van €20 bruto per maand op je zorgverzekering, indien verzekerd bij VGZ.
  • Werksfeer: Een fijne werksfeer waar hard werken en plezier hand in hand gaan, met regelmatige teamuitjes en aandacht voor de mens.

Bereken
jouw
Reiskosten

Voor de berekening gaan we ervan uit dat je met de auto komt. Ben je van plan om met het ov te reizen? Laat het ons dan weten.

Hiermee maak jij het verschil

  • Je hebt een afgeronde koksopleiding en/of ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op gebied van eten en drinken;
  • Samen met je collega’s heb je één doel: de gasten verbluffen met goed eten en drinken en een fantastische service.

Is it a
match?

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 12

Onze cultuur moet bij je passen. Het is iets wat je moet ervaren en wat wordt uitgedragen door de gehele organisatie. Ondernemerschap, persoonlijke aandacht en het ontwikkelen van je talenten staat bij ons voorop! Benieuwd of wij bij elkaar passen? Swipe door de volgende stellingen en ontdek of we een match zijn.

Interesse?
solliciteer direct

Zelfstandig werkend kok | Spaces Den Haag

  • Fulltime
  • Parttime
  • Den Haag

Vitam

Bepaal zelf wat je kookt bij Vitam!

Voor onze locatie Spaces in Den Haag, beter bekend als de Rode Olifant, zoeken wij een enthousiaste zelfstandig werkend kok. In dit prachtige en authentieke gebouw verzorgd Vitam naast de uitgebreide koffiebar ook het lunchrestaurant. Je werkt in een gezellig team, dat bestaat uit twee andere collega's! We zien je graag 32 of 38 uur per week, van maandag tot en met vrijdag. Werktijden liggen tussen 07:30 uur en 15:30 uur. Je leest het goed, in het weekend en de avonden ben je vrij. Hoe lekker is dat!

Wat ga je doen als zelfstandig werkend kok bij Vitam?

Je bent verantwoordelijk voor alle voorkomende keuken werkzaamheden. Als zelfstandig werkend kok verzorg jij samen met de restaurant manager de wekelijkse menuplanning en ben je verantwoordelijk voor het bedenken van creatieve gerechten voor de lunch en banqueting. Verder ben je verantwoordelijk voor de inkoop. Dit doe je niet alleen voor het restaurant, maar ook voor banqueting activiteiten. Daarbij heb je veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng. Dus ook alle ruimte om nieuwe recepten uit te proberen. Zo kun je je steeds verder ontwikkelen, met als doel tevreden gasten.

Hiermee maak jij het verschil

  • Je hebt een afgeronde koksopleiding en/of ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op gebied van eten en drinken;
  • Samen met je collega’s heb je één doel: de gasten verbluffen met goed eten en drinken en een fantastische service.

Zo proef je het verschil bij Vitam

  • Salaris: Tussen €2.298 en €2.858 bruto per maand op basis van 38 uur, conform Hospitality CAO.
  • Vakantiedagen en pensioen: 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een goede pensioenregeling.
  • Extraatjes: Een vakantiehuisje beschikbaar voor een weekend of midweek, een aanbrengbonus van €750, en een budgetcoach voor advies.
  • Opleiding en ontwikkeling: Mogelijkheid om een kookworkshop of barista cursus onder werktijd te volgen, toegang tot een online leerplatform, trainingen, leertrajecten, en een uitgebreid vitaliteitsprogramma.
  • Reiskostenvergoeding: €0,23 netto per km (woon-werkverkeer) tot maximaal 40 km enkele reis. Bij een afstand van meer dan 11 km, vergoeden we ook de eerste 10 km tegen €0,19 netto per km. Woon je binnen 10 km, dan kun je gebruik maken van ons fietsplan.
  • Zorgverzekering: Collectieve ziektekostenverzekering en een tegemoetkoming van €20 bruto per maand op je zorgverzekering, indien verzekerd bij VGZ.
  • Werksfeer: Een fijne werksfeer waar hard werken en plezier hand in hand gaan, met regelmatige teamuitjes en aandacht voor de mens.
test
Upload uw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte: 25 MB.

let's meet
Wouter

Nieuwsgierig of deze baan iets voor jou kan zijn?

Ik nodig je graag uit voor een lekkere, gezonde lunch of goede kop koffie in één van onze restaurants!